Wat is Flottielje zeilen?

Wat is Flottielje zeilen?

Je bent bij Flottielje vrij in je beslissing van de te varen route, vertrektijden en aankomsttijden. Als je voor een of een aantal dagen zelfstandig wilt varen, dan kun je dat in overleg met de flottieljeleider bepalen of het mogelijk is.

De flottieljeleider probeert – zeker in de eerste dagen – als eerste in de haven te zijn om je eventueel te assisteren met het afmeren. Indien je problemen verwacht meldt je dit via de marifooon aan de flottieljeleider en wacht zijn instructies af.

’s Avonds zal de flottieljeleider jou en en je bemanning ook uitnodigen om (op eigen kosten) deel te nemen aan het gemeenschappelijke diner. Je bent uiteraard vrij in uw keuze maar begrijp dat de flottielje leider de leuke plekjes weet!! Afhankelijk van de groep zal het diner om circa 21:00 uur aanvangen.

Graag wijzen wij je erop dat onze flottieljeleiders enkel en alleen een ondersteunende rol in het geheel hebben. Uiteraard staan zij geheel voor jullie klaar en waar mogelijk zullen zij je ten alle tijden assisteren. Feit is wel dat je zelf verantwoordelijk bent voor je eigen schip. Je tekent ook zelf voor de staat van het schip en je kunt je eigen onderwaterschip (in schoon water buiten de haven) op zondag controleren. Bij problemen kan de flottieljeleider adviseren.

1 Reactie

  1. l.s.

    kunt u mij vertellen welke plaats in kroatie is afgebeeld bij uw advertentie? ik heb thuis een postet die er erg op lijkt maar die ik niet kan localiseren.
    met vriendelijke groet, Gerard.

    Beantwoord

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Pin It on Pinterest