Zeilvakantie vanuit de haven van Trogir

Zeilen in het Dalmatië gebied, vlakbij Split.

Zeiljacht huren in Trogir, Kroatië.

Lekker zeilen of een zeilboot huren in Dalmatie. Vlieg op Split centraal gelegen tussen onze vertrek havens Sibenik, Split, Marina Kastela, Trogir of Marina Kremik. Vanaf Split kunnen wij transfers naar de haven regelen en staan de boodschappen reeds aan boord voor een ombezorgde zeilvakantie. Je zeilvakantie in Dalmatie begint in een top zeilgebeid.

Boek uw zeilvakantie vanuit Trogir

Aanbiedingen & last-minutes

Check ook onze last minutes en aanbiedingen.

Zoek en boek

Vanuit Trogir in Kroatië kun je via Wishful Sailing:

zeilboot huren, bareboat varen, flottielje zeilen, catamaran zeilen, boot verhuur met schipper en meezeilen voor een geweldige zeilvakantie vanuit Trogir in Kroatie.

Bijzonderheden in / rond Trogir

Trogir Kroatie

De gerenoveerde St. Laurens Kathedraal in het oude centrum is gebouwd in de 13e eeuw. Bewonder het prachtige portaal van Meester Radovan. Een echte aanrader.

Kamerlengo fort Trogir Kroatie

Het Kamerlengo Fort ligt op het meest noordelijke puntje van het eiland. Het fort is gebouwd in de 15e eeuw. In de zomer worden hier vaak concerten en andere evenementen georganiseerd.

Strand Trogir Kroatie

Op het eiland Ciovo bevindt zich het meest populaire strand: Okrug. Een ander mooi strand is het grind- en zandstrand Pantan.

Trogir

Trogir bestaat uit 3 delen. Het oude stadscentrum ligt op een schiereiland. Een ander deel van Trogir ligt op het vaste land en een deel bevindt zich op het eiland Ciovo. Het oude stadsdeel is in 1997 op de werelderfgoedlijst van UNESCO geplaatst.

Pin It on Pinterest