Flottielje zeilvakantie Kroatie of Griekenland? Hoe leuk is dat dan?

Flottielje zeilvakantie Kroatie of Griekenland? Hoe leuk is dat dan?

Een veel gekozen (prettige en veilige) manier van een eerste keer zeilen in het buitenland is onder begeleiding zeilen op je eigen jacht met je eigen bemanning maar wel onder begeleiding van een professionele schipper. Dit wordt ook wel flottielje zeilen of flottielje varen genoemd. Deze vorm van zeilvakantie bieden wij aan in o.a. Kroatie, Griekenland, Turkije en Italie. Belanrijk om te weten is dat je maximale vrijheid zal hebben

‘Wij hebben een geweldige vakantie beleefd aan boord van een zeiljacht dat we via Wishful Sailing hebben gehuurd.
In Zadar (Kroatië) van start gegaan en heerlijk gezeild naar onder ander Pula en diverse eilanden en voor anker gegaan in de vele prachtige baaien.
Wishful Sailing had het e.e.a. perfect voorbereid en alles is gegaan zoals we verwacht en afgesproken hadden. Absoluut voor herhaling vatbaar!”

De ondersteuning bestaat uit o.a. route en haven informatie als wel weer informatie. Ook ontvang je iedere dag het weerbericht en advies. Na een geslaagd zeiltocht zal je worden uitgenodigd (na het nuttigen van het welverdiende “ankerbiertje” om deel te nemen aan een gezamenlijk diner bij een van de vele lokale taverna’s. Iedere morgen zal deze informatie in een zogenaamd Palaver (schippers meeting) nader besproken worden.

Let wel – je ben ten blijft verantwoordelijk voor je eigen jacht en bemanning maar op deze manier wordt “veel werk uit handen genomen”. De flottielje kosten zijn extra en komen bovenop de jacht huur. Uiteindelijke bedrag varieert van gebied en periode maar zal liggen tussen de € 225,00 tot € 300,00 per week per jacht bedragen.

Hoe kijken onze klanten naar Wishful Sailing ? 

Zie ook reacties en trustpilot klanten reviews. Het vertrouwde adres voor zeilvakantie sinds 2002 met SGR en Hiswa dekking.

 

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Pin It on Pinterest